WeStandWithUkraine

50 Posts
rtlehr
3 months ago
6
Topic

I'm getting back into SEBLOD after a while away from it and it's really not working well.  I have PHP 7.1, Joomla 3.10.11 and SEBLOD 3.22.1 installed. 

User Registration is now broken.  After I fill out the information and click "Save" It redirects me to a 404 page without saving the user.

The error on the page

The requested page can't be found. An error has occurred while processing your request.

Any help?

Thank you,

Ross

Get a Book for SEBLOD
10 Posts
greif.bar
3 months ago
5
Level 1

hey ross,

just to be sure... Do you use the built in registration-form or the seblod built contentform?

What does the url say during registration and after?

50 Posts
rtlehr
3 months ago
4
Level 2

I'm using a SEBLOD user content form

This is the URL when on the form:

http://orchardcore.pixelinfluence.net/index.php?option=com_cck&view=form&layout=edit&type=orchard_user&Itemid=108

After hitting submit

http://orchardcore.pixelinfluence.net/index.php

Funny thing is, that URL does exist.  If I hit reload, the page comes up just fine.

Thanks,

Ross


10 Posts
greif.bar
3 months ago
3
Level 3

There could be hundreds of reasons for this. Hard to say without backend access. Maybe there is a redirect in the siteform or a redirect to the created user without permission?

50 Posts
rtlehr
3 months ago
2
Level 4

It was all working fine until I upgraded to SEBLOD 3.22.1 if that helps narrow things down


Thanks!

10 Posts
greif.bar
3 months ago
1
Level 5

depends - did you came from 3.22.0?

Nothing should actually be different in this area between those two versions.

50 Posts
rtlehr
3 months ago
0
Level 6

I think I went from 3.18 to the current one.

Get a Book for SEBLOD