This site uses cookies and similar technologies.

If you don't change browser settings, you agree to it.

I understand
75 Posts
Eoin
4 years ago
Topic

HI Guys, 

I can create a new field, but when I add it to SEBLOD it doesn't save.  The field is still on the right hand side, but I can't add it to the left hand side.  Saving puts it back on the left again.  When I click on save and close SEBLOD does not close the field/content type.  I just seems to save and stay on the page.

Also I have found many error 500s on your site.  Here's one.  http://www.seblod.com/v2/forum/Bug-Reports/36007-fields-are-not-saved-in-Admin-Form-or-any-other-views.html



Get a Book for SEBLOD
4 years ago
1
Level 1

Hi Eoin,

thank for your report on the error of the forum V2.


For your problem, have a look here or here.

regards.
Lionel

75 Posts
Eoin
4 years ago
0
Level 2

Nope, neither of those issues.  I have worked around by creating a new content.

Is it possible the error was caused because I started by duplicating the "user" app initially to create my new app?

I would also like to report SQL errors that I spy.  Here's one.  https://www.seblod.com/v2/forum/Content-Types--Forms/43541-Solved-Conditional-fields-and-submit-problems-for-registered-user.html

4 years ago
1
Level 1

Hi Eoin,

like said in others post, the problem on fields which are not staying in a view is due to the server configuration, and specially to the parameter "max_input_var".


The problem on the forum V2 is solved, you can access again.


Regards.

Lionel

75 Posts
Eoin
4 years ago
0
Level 2

Cheers, my .htaccess file rules were being ignored.  Have sorted it now, thanks again.

Get a VIP membership